Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Makrillfilé – snabb och nyttig lunch

Jag kom just hem från stan efter att ha spenderat några timmar i affärer och tränat bodypump på World Class Hornsgatan. När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag behövde få i mig lunch så snabbt som möjligt. Min räddning blev då som så många gånger förr makrillfilé på burk.

Denna underbart goda fisk på burk är perfekt när man inte har tid att laga mat: bara att öppna burken och vips så har man maten klar. Och den är väldigt nyttig, fullproppad med protein och omega 3 syror som vi så väl behöver.

Jag hade redan en färdigkokad portion med quinoa hemma. Jag kokade snabbt upp vatten till frysta sommargrönsaker som jag hade i fryset och så hade jag en komplett lunch klar på 5 minuter. Helt perfekt! Då jag var väldigt hungrig så kompletterade jag med 2 skivor grovt knäckebröd med 10% ost. Blev supergott och nyttigt!


Se till att äta fisk så ofta som möjligt, helst 3 gånger i veckan, så att du får i dig de nyttiga omega 3 syrorna!

Tags : Nyttig mat

Lämna en kommentar

Annons
Annons