Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Mycket benträning idag

Idag har varit en tuff dag för mina ben. På lunchen höll jag booty och core pass för min Web Guide Partner kollegor. Alla tjejer som var med var väldigt duktiga och kämpade järnet! Härligt att se! Bootypasset är ganska så jobbigt för benen även om även rumpan står i fokus.

Knäböj

Utfall

Mera utfall

På kvällen träffade jag min PT igen och på programmet låg benträningen, så det blev ännu flera benböj och utfall i smitsmaskinen, funktionella benövningar och riktigt tunga benpressar. Vi körde en skön stretch efteråt, vilket gjorde susen för mina uttröttade stackars ben.

Nu måste jag gå och sova och vila upp mig för jag har lovat att vikariera imorgon på ett bootypass, så benen kommer att få sig en omgång även imorgon.

Tags : Träning

Lämna en kommentar

Annons
Annons