Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Nu är sommaren verkligen här!

Både idag och igår när jag har begett mig ut på morgonen på min morning walk så har det verkligen varit varmt i luften. Redan vid klockan 6 på morgonen har jag varit tvungen att ta av mig jackan och koftan för att gå i bara armar. Det betyder att sommaren äntligen är här!

Jag har nästan glömt av känslan av att bli riktigt varm och nästan svettig av att bara vara ute en stund. Just att bli svettig är ju egentligen inte så härligt, men på något konstigt vis så gillar jag det. Antagligen för att det är ett tecken på sommar och sol och glada stunder.

Syrenerna blommar så vackert och det luktar så gott i luften!

Hoppas att värmen och det fina vädret håller i sig för ikväll ska jag och ett gäng tjejer från jobbet springa Vårruset.

Lämna en kommentar

Annons
Annons