Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Ont i kroppen efter träningen med min PT

Aj, aj, aj, jag har riktigt ont i min rygg, mina axlar och biceps. Ikväll efter jobbet åkte jag direkt till min PT. Jag träffade henne för första gången för ett par veckor sedan. Då hade vi konsultation och pratade om mina träningsmål och vad jag vill ha hjälp med av henne. Jag tyckte att det var ganska jobbigt att inse då att jag antagligen behöver lägga om min träning en del och dra ner på antalet pass.

Jag har börjat tänka i de banorna men jag har inte tagit några actions än. Det jag däremot kommer att börja med är att fokusera mer på styrketräning och se till att varje pass jag kör blir så effektivt som möjligt.

Nu ikväll fick jag uppleva hur effektiv styrketräning går till. PT’n Karin visade mig 4 olika övningar för rygg, 3 för biceps och 4 för axlar. Hon visade hur jag ska fokusera och jobba med tekniken och att det är extremt viktigt att tänka på den muskel som man jobbar med. Och bara av det, att fokusera på rätt muskel, gjorde en enorm skillnad. Jag har aldrig haft så ont direkt efter ett pass och jag är övertygad om att anledningen till det är att jag fick kontakt med musklerna idag som jag aldrig har fått förr.

Jag kan verkligen varmt rekommendera alla att gå till en PT om ni inte redan har gjort det. Jag har ganska bra koll och har tränat i över 10 år, men ändå lärde jag mig en massa nu ikväll. Från och med nu kommer jag ha ett helt annat fokus när jag går in på gymmet och kör mina pass och jag vet att detta fokus kommer ge mig ett mycket bättre resultat mot vad jag har åstadkommit hittills. PT’n som jag går hos heter Karin och håller till på Träningsspecialisten vid Brommaplan. Jag kan varmt rekommendera henne!

Jag har två gånger kvar hos henne. Nästa gång ska hon visa mig ett pass för bröst, triceps och bål. Och tredje gången ska vi köra ben. Jag ser fram emot detta! Men jag ser inte fram imorgon då jag antagligen kommer att ha extrem träningsvärk imorgon.

Lämna en kommentar

Annons
Annons