Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Vårtecken på vår morgonpromenad

I morse tog jag och min man en ganska lång morgonpromenad på 80 minuter. Vi gick längs med vattnet och i bostadsområden. Det är kul att gå och titta på andras hus tycker jag och diskutera vilka som är fina och fula och vilka som vi skulle kunna tänka oss att bo i själva. Det vore soft att en vacker dag bo i villa och ha en stor tomt med många fruktträd, planteringar och en syrénberså. Som vi bor nu har vi en liten gräsplätt till tomt och altan, så jag ska inte klaga. Men det ser härligt ut att ha lite mer tomtmark där man kan göra precis som man själv vill ha det. Vi gick och pratade om sådana planer när vi gick på vår morgonpromenad. Det är bra när man har sällskap på sin promenad för då hinner man inte riktigt reflektera över hur lång tid det tar och hur långt man går. Tiden går så snabbt. Och så var det idag med, plötsligt hade vi gått i långt över en timme. Vips hade vi bränt en massa kalorier, och det märktes för vi var rejält hungriga på frukost när vi kom hem igen.

Vi såg många härliga vårtecken på vår runda, bland annat vitsippor och andra blommor. Ett annat typiskt vårtecken var alla människor som höll till vid båtplatserna utanför vårt hus och lade i sina båtar. Då är det verkligen vår när alla båtägare sjölägger sin båt för året!


Vår utsikt äver Mälaren är så mycket trevligare nu när det har kommit båtar på plats jämfört med innan när alla båtplatser var tomma.

Lämna en kommentar

Annons
Annons