Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Min systers bröllop

Igår var en stor dag för min lillasyster Hanna gifte sig med sin engelskman Simon och blev Mrs Wilkinson istället fru Svensson. Det var en underbar och mycket lyckad bröllopsdag! Eftersom det var en festens dag så gick inte gårdagen direkt i hälsans tecken. Men man måste få ha dagar då man unnar sig av livets goda också, vilket vi alla gjorde med glädje igår.

Vi började dagen redan 08.30 på salong Puder på Västmannagatan där Madde fixade hår och smink på bruden Hanna och jag och den andra tärnan Sofie fixade hår och smink på varandra.

Helt underbart vacker håruppsättning på bruden!

När vi var klara med ombyte, smink och hår var vi riktigt hungriga då det var lunchtid. jag var iväg och köpte sallader på 7-eleven till oss. Salladerna där kan vara riktigt ok i nyttighet om man väljer med omsorg. Jag åt en sallad med bulgur, falafel och oliver. Mindre bra var att vi var tvungna att slänga i oss maten på mindre än 5 minuter, vilket inte är optimalt. Man ska ju helst sitta mer och äta i lugn och ro. Men vi hade bråttom för att passa tiden med fotograferna som väntade på oss vid Villa Källhagen.

Färdigfixade brud och brudtärnor

Fotograferna var duktiga och tog många fina bilder vid Djurgårdsbrunnskanalen.


Utanför Osacrskyrkan. Jag kan andas ut efter att upplevt en omtumlande vigselakt med mycket känslor. Det var omöjligt att hålla tårarna borta då det var så vackert och så känslofyllt i kyrkan.

Middag på Villa Källhagen och en puss mellan Herr och fru Wilkinson.

Jag och min man Peo har det trevligt vid middagsbordet. Vi fick sitta bredvis varandra fastän vi är gifta!

Pappa Lennart körde en lek med brudparet under rubriken “Vilket land är svaret: Sverige eller Storbrittanien?”

Den maffiga chokladtårtan var syndigt god. Men är det bröllop så är det, så då får man äta chokladtårta. Jag njöt i fulla drag!

Kvällen avslutades med att vi förbrännde åtskilliga kalorier på dansgolvet.
Tags : Bröllop

Lämna en kommentar

Annons
Annons