Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Promenad och träning på Söder imorse

Imorse körde jag mitt träningspass, styrketräning axlar och bröst och ett core express pass, på World Class Hornsgatan. Det är inte så ofta som jag tränar på det gymet, främst för att det inte ligger nära varken mitt hem eller mitt kontor.

Fördelen med att träna på ett annat ställe mot vad man normalt sett brukar är att man får variation på promenaden till gymet. Jag brukar ju alltod börja min dag med en timmes promenad. Och om mitt träningspass är förlagd på morgonen så brukar det bli att jag kombinerar min morgonpromenad med att gå till det gym där jag ska träna.

Så imorse gick jag som vanligt först till pendeln, sedan tog jag den till Södra station och gick därifrån till Hornsgatan, längst med Hornsgatan bort till Liljeholmsbron och tillbaka på Hornsgatan till nummer 103 där World Class ligger.

Jag måste säga att jag har gått i trevligare miljöer än den jag gick i idag på asfalt, bland alla bilar. Men jag var trots allt på ett strålande humör för solen lyste och det var riktigt varmt trots den tidiga morgontimman.
Utsikten från Liljeholmsbron. Eftersom jag är väldigt höjdrädd så vågade jag inte gå så nära.

Tags : Träning

Lämna en kommentar

Annons
Annons