Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Styrketräning efter min PT’s upplägg ikväll

Idag var första gången som jag på egen hand körde det styrketräningsupplägg som min Personliga Tränare har lagt upp åt mig. Det gick riktigt bra! Jag hade bra fokus hela tiden och försökte verkligen att komma ihåg varenda liten teknikbit som hon har berättat för mig och jag tror att jag lyckade att komma ihåg ganska bra.

Jag lyckades ta lite tyngre på flera övningar än vad hon hade skrivit upp som vikter för mig. Det kändes riktigt bra! Kanske var det för att det var måndag som jag kände mig i så pass bra form? Jag körde igenom hela det styrkeupplägget som hon har gjort för mig för rygg, biceps och axlar. Jag körde på ganska så effektivt och vilade inte så mycket mellan seten och repsen. Ändå höll jag på i 80 minuter effektiv tid.

Nu efteråt känner jag mig skönt trött i kroppen. Ska bli spännande att se hur det känns imorgon.

Lämna en kommentar

Annons
Annons