Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Variation av träningslokaler

Denna vecka har jag förlagt min träning på olika gym varje dag. Det är ganska kul att träna på olika ställen då det är ett sätt att variera sin träning på. Jag har ett World Calss Sverige kort och då är det möjligt att träna på vilken World Class anläggning som helst i landet.

Web Guide Partners gym: ganska litet men har det nödvändigaste som man behöver för träningen.

Dessa platser har jag tränat på i veckan:

Måndag: World Class Nybroplan
Tisdag: World Class Döbelnsgatan
Onsdag: hemma på spinningcykeln
Torsdag: World Class Hornsgatan
Fredag: Web Guide Partners gym

Imorse körde jag styrketräning av ben och rumpa i gymet på jobbet. Det var ett tungt pass och emellanåt trodde jag att benen skulle vika sig under mig, nästan. Mellan varje styrkeövning så hoppade jag hopprep. Minst 100 hopp på raken var jag tvungen att klara för att jag skulle få vara nöjd och kunna gå vidare till nästa styrkeövning.
Rekordet idag blev 187 hopp på raken. Det är riktigt effektiv träning att hoppa hopprep. Man får verkligen upp flåset, vilket man kan behöva mellan de tunga styrkeövningarna. Jag skrev om hopprepsträning i ett tidigare inlägg om gymet på mitt jobb.
Tags : Träning

Lämna en kommentar

Annons
Annons