Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag klarade mig utan regn på cykelturen

Igår sade de på väderleksrapporterna att det skulle komma in ett regnoväder under natten och att det på morgonen skulle regna och åska i Stockholmsområdet. Jag var beredd på att min cykeltur till jobbet idag på morgonen skulle kunna bli en väldigt blöt sådan.

Men när jag vaknade imorse så hörde jag inget smattrande eller mullrande utanför, utan solen sken och de moln som syntes på himlen var ljusa och lätta. Jag fick alltså en härlig cykeltur imorse med vita, luftiga moln på himlen och en sol som sken tappert mellan molnen!

Idag tog det exakt 1 timma och 25 minuter att cykla till jobbet. Det känns som att det är den normala tiden som jag håller nu. Hade det inte varit för alla rödljus så skulle det säkert gå på 1 timma och en kvart. För det blir att man får stanna ganska många gånger för röd signal.

Tags : Cykling

Lämna en kommentar

Annons
Annons