Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jogging på Djurgårn

Idag bestod min träning av morgonpromenad på 55 minuter och jogging 50 minuter. Jag joggade på Djurgårn, som vanligt när jag utgår från kontoret.

Det är skönt när man har klarat av de första 10 minutrarna genom stan och är framme på den Kungliga Djurgården.

De är för roliga dessa fåglar! De tar verkligen upp hela vägen och när jag sprang förbi dem så var det ingen av dem som flyttade sig minsta lilla centimeter.

Man kan lita på att man har en vacker miljö omkring sig när man springer på Djurgårn. Förutom Kaknästornet i bakgrunden som inte är så vackert.

Porlande vatten!

Det var skönt när träden emellanåt skuggade min väg och gav mig svalka då det var en varm och solig morgon för att springa.

Löparglädje!

Det är så vackert i Stockholm!

Jag sprang förbi Villa Källhagen och deras brygga. Precis här var vi för snart 4 veckor sedan på midsommardagen när min lillasyster Hanna gifte sig med sin Simon. Underbara minnen att tänka tillbaka på!

På väg tillbaka mot stan igen.

Det som är mest irriterande med att jogga inne i stan är alla rödljus som man måsta stanna vid. Jag brukar alltid stå och småjogga under tiden jag väntar så att jag inte behöver stå stilla.

Jag har haft min mobil inne på service den senaste veckan för att själva uttaget hade gått sönder så jag kunde varken ladda batteriet eller lyssna på musik och radio. Nu är den lagad och jag har fått den tillbaka så jag kan ha musik i öronen när jag promenerar och joggar. Nice! =)

Tags : Jogging

Lämna en kommentar

Annons
Annons