Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Jordgubbar – sommarens guld

Bland det godaste som finns är jordgubbar. En anledning till det är att eftersom man inte kan äta dem färska året om så blir de desto godare på sommaren när man äntligen får njuta av dem. De är också väldigt nyttiga, innehåller mycket C-vitamin och är kalorifattiga.

Jag tycker att det allra godaste sättet att njuta dem på är att äta dem naturella som de är. Då kommer dess smak fram så mycket mer! Men om man är lite extra hungrig, och behöver få i sig lite mer energi än den som jordgubbarna kan ge, har jag några förslag på mellanmål som mättar och är extremt nyttiga:

Prova att blanda LättKesella eller fettfri kvarg med skivad banan och jordubbar. Mums!

Eller gör en jordgubbssmoothie genom att mixa jordgubbar med banan, lättyoghurt eller lättfil och LättKesella eller fettfri kvarg.

Tips: Skölj jordgubbarna innan du snoppar dem för att behålla bästa smaken.


Lämna en kommentar

Annons
Annons