Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Lyckades träna idag

Jag har ju kännt mig förkyld i helgen och idag är jag fortfarande lite snorig och seg i kroppen. Men när jag kom hem från jobbet nu ikväll så kände jag ändå att jag skulle orka träna. Så jag körde ett 40 minuters pass på spinningcykeln. Jag tog inte i för kung och fosterland som jag brukar, utan tillät mig att hålla igen något eftersom jag trots allt har en förkylning i kroppen.

Efter det tränade jag 20 minuter core. Jag kände att jag ville repetera igenom övningarna i Core Express passet, eftersom jag ska instruera ett Core Express pass på World Class Nybroplan imorgon.

Det känns så skönt att min lilla förkylning inte kunde stoppa mig och min träning! Även imorse orkade jag pinna på med min morgonpromenad som vanligt. Härligt när man känner att kroppen är så pass stark och samarbetsvillig!

Tags : Träning

Lämna en kommentar

Annons
Annons