Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Underbar start på dagen

Min dag började som vanligt tidigt. Efter mitt sedvanliga morgonkaffe så gick jag ut på morgonpromenad i området där jag bor. Det var en underbar morgon! Det hade regnat på natten så det var fortfarande fuktigt i gräset och friskt i luften. Men fastän det var tidigt så hade solen redan börjat skina och man kände i luften att det skulle bli en fin och varm sommardag.

I närheten av vårt hus brukar det hoppa runt vildkaniner då de bor intill oss vid marinan. Imorse lyckades jag komma riktigt nära en av dem, vilket normalt sett är väldigt ovanligt. Rädda som de är av naturen brukar de alltid hoppa undan när man kommer. Men den här sötnosen satt fridfullt kvar och tuggade gräs när jag passerade.

Mälaren låg spegelblank och tyst. Det fanns inte någonting som störde idyllen! En underbar stund!

Om jag hade haft mina badkläder med mig hade jag lätt hoppat i! Nu fick jag njuta på håll istället.

Efter att jag hade gått läns med Mälaren en stund så gick jag in i ett villaområde. Det finns så många fina trädgårdar och blommor!

Rosor är bland det vackraste jag vet!

En mysig gammal stentrappa. Perfekt för att köra intervallträning, det borde jag göra någon dag!
Jag gick samma väg tillbaka hem, längs med Mälaren, som fortfarande låg stilla och tyst bakom träden.

Vackert med solen som skymtar mellan träden!
Efter promenaden var det dags för lite energipåfyllnad: banan och mild naturell yoghurt med kanel. Sedan körde jag ett träningspass bestående av styrkeövningar för rygg och bröst och en halvtimmes Booty Express.

Tags : Träning

Lämna en kommentar

Annons
Annons