Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Italiensk glass

Det går knappt att låta bli att äta glass när man är i Italien. Jag kunde inte låta bli i alla fall. Glassen där är nämligen väldigt god!

I San Gimignano fanns denna glassbutik som hade vunnit tävlingar för sin goda glass. Och det förstår jag för glassen där var verkligen sagolikt god! Det blev bara att vi åt den glassen en gång dessvärre. Men jag kommer att minnas den ett tag framöver, helt klart.

Nu är min semester snart slut. På måndag börjar jag jobba igen. Då kommer jag att få ligga i lite för att jobba bort den glassmage som jag har skaffat mig under semestern. Jag hoppas att det ska räcka med att komma in i de gamla vanliga tränings- och kostrutinerna ett par veckor för att jag ska märka resultat. Glassmagen ska helt klart bort!

Lämna en kommentar

Annons
Annons