Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Toscana är så vackert

Vi har haft 9 helt underbara dagar i Toscana! Nu är vi hemma igen, vilket är ganska skönt även om jag saknar det lite redan. Det har varit väldigt hett, runt 35 grader hela tiden. När vi var i Pisa och Florens de första 4 dagarna och bara gick, gick och gick fick vi lite panik efter ett tag på värmen. Man kunde inte svalka sig någonstans eftersom det inte fanns någon sjö eller bad i närheten. När vi kom till Siena och upptäckte utomhusbadet som de har där utanför staden kom det som en räddande ängel! Underbart att få svalka sig!

Något som jag kommer att bära med mig i mitt minne länge är alla de vackra fälten som vi har fått se på våra bilturer och som utsikt från de städer som vi har besökt. Det går inte att beskiva med ord hur vackert det är där. Här kommer lite bilder som ett försök att beskriva de vackra toscanska fälten:

Precis utanför Siena fanns dessa fält. Vi passerade dem när vi åkte till och från utomhusbadet. Vinfält fanns det gott om i Toscana.

Fälten som vi hade utsikt över i San Gimignano. Dessa fält hade vi utsikt över från vår balkong.

Denna bild är tagen från stadsmurens kant i San Gimignano.

Skymning över fälten i San Gimignano.

Fält som vi passerade när vi åkte från San Gimignano till Volterra.

Samma fält men utan mig.

Fälten som syns precis utanför stadsmuren i Volterra.

Fälten utanför den lilla, lilla staden Pienza.

För er som inte har varit i Toscana så kan jag varmt rekommenndera ett besök där! Vi har fått uppleva så mycket vackert! Och att få promenera runt i de gamla små pittoreska städerna och byarna är inte helt fel heller!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons