Träning på World Class Sundbyberg

Jag var på World Class Sundbyberg nu ikväll och tränade där. Jag gick på ett step45 pass. Det var sjukt länge sedan jag tränade step senast. Jag har i och för sig gått på en del step express pass på senaste tiden och även instruerat några. Men ett längre pass som step eller step45 har jag inte tränat på länge. Dessa pass har lite mer avancerad koreografi än expresspassen, så man är verkligen tvungen att hålla tungan rätt i mun. Det var Victoria som var instruktör på passet och hon höll ett riktigt roligt och lite småklurigt pass. Och svettig blev man!

Den främsta anledningen till att jag gick på step idag var för att jag om två veckor kommer att börja instruera step på tisdagskvällar på World Class Solna. Det kommer också att vara ett step45 pass, vilket alltså innebär att passet är 45 minuter långt.

Jag har insett att jag måste börja träna inför detta. Jag har inte tänkt ut en koreografi än, utan måste sätta fart med det nu. Ikväll på passet fick jag en del inspiration som jag hoppas ska hjälpa mig med detta.

Efter steppasset styrketränade jag en stund. Jag körde axlar. Det blev fyra olika axelövningar, som tog 20 minuter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.