Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fredag den 13:e

Är du en skrockfull person? Tror du att du kommer få otur idag bara för att det är fredagen den trettonde?

Jag tror inte ett dugg på det och jag är absolut inte skrockfull. Jag tror på att man skapar sitt eget välmående och att slumpen, tur eller otur är sådant som är en undanflykt eller lätt att skylla på istället för att stå för det man gör eller inse att ibland blir inte saker som man har tänkt sig.

Det finns vissa personer som inte vågar gå utanför dörren idag för att de tror att de kommer drabbas av olycka hela denna dag i och med att det är fredag den 13:e. Vad dumt och onödigt att begränsa sitt liv så pass!

Se till att det är du som skapar din egen lycka. Gör det bästa du kan med varje dag och varje möjlighet du får! Ta chansen när du får den och fokusera på de saker som gör dig lycklig och får dig att må bra. Och om du drabbas av något olyckligt, försök att dra lärdom av det istället för att skylla på andra eller på oturen. Så tycker jag i alla fall och så försöker jag leva.

Ha en härlig och bra dag alla!

Lämna en kommentar

Annons
Annons