Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Burr, vad kallt det är!

Jag sitter på pendeltåget på väg hem från jobbet. Jag sitter här med tjock dunjacka, mössa, halsduk och ändå fryser jag. Orsaken till att jag fryser är för att mina fötter är blöta och kalla. När jag satte på mig mina tjocka vinterstövlar innan jag gick från kontoret märkte jag att de fortfarande var blöta efter morgonens slaskiga promenad. Därför är nu mina fötter också blöta och det kalla har spridit sig till resten av kroppen.

Men jag väljer att fokusera på det positiva istället. I det här fallet är det positiva att jag ganska snart är hemma och att jag då får ta av mig de blöta, kalla stövlarna och kan sätta på mig torra strumpor och mina mysiga inne tofflor. Istället för att fokusera på att jag fryser kan jag fokusera på hur mysigt och skönt jag snart ska få ha det.

Det händer ganska många gånger per dag att negativa tankar kommer upp och får oss att bli lite nedstämda, irriterade eller allmänt negativt inställda. Mitt tips är att varje gång en sådan negativ tanke kommer upp försöka vända den till något positivt istället. Livet blir så mycket roligare då om man ser saker från den ljusa sidan!

Det är bara du själv som kan bestämma över dina egna tankar. Så se till dina tankar i de flesta fall har en positiv inställning!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons