Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Enkel middag i soffan

Äntligen har jag fått dyka ner i soffan och min stackars kropp får vila efter denna långa dag! Jag har fått kämpa idag för att orka med jobb och träning. Kroppen hade helt klart egentligen behövt vila från träningen idag, men jag hade inget annat val än att instruera de pass på gymmet som jag var uppskriven att göra. det fanns verkligen ingen som kunde hjälpa mig att ta dem.

Nu har jag landat i soffan och njuter av lugnet. Min middag ikväll blev lite annorlunda. Jag orkade inte laga till något så det fick bli ett kokt ägg, en tomat, en banan och några cashewnötter. Med andra ord bra med proteiner, fett, snabba kolhydrater och vitaminer för att kroppen ska återhämta sig på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons