Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fotvård

Jag brukar vara ganska dålig på att ta hand om mina fötter. Det går ofta i perioder där jag under vissa perioder är duktigare på att ta fotbad, fila och smörja fötterna. Men de perioder då jag inte tar hand om fötterna alls är helt klart dominerande.

Ikväll bestämde jag mig för att ändra på detta och från och med nu bli bättre på att ta hand om mina fötter. Så nu ikväll har jag badat fotbad, filat fötterna och smörjt in dem så att de är lena och mjuka.

Ofta är vi så noga med att ta hand om vårt ansikte genom att använda krämer och sminka oss. Och håret fixar vi både hos frisören, vi tvättar det, fönar det och fixar. Och kroppen håller vi ju ren och fin. Men fötterna glöms ofta bort av någon anledning. Det är slut med det nu, i alla fall för min del. För även fötterna har rätt att må bra!

Lämna en kommentar

Annons
Annons