Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Små saker på gymmet som gör skillnad

I morse tränade jag bodypumpWorld Class Nybroplan. Det gymmet är fräscht, modernt och snyggt på alla sätt och vis, det har jag påpekat vid flertalet tillfällen tidigare i bloggen.

Något som World Class Nybroplan också är bra på är att göra det lilla extra för kunden, sådana små saker som för den enskilde individen faktiskt gör skillnad. Ett exempel är att de har shampoo och balsam i duschen, som alla får använda. Det är en ganska enkel sak för dem att göra. Det är också billigt för dem då de antagligen har ett avtal med shampootillverkare, vilket gissningsvis innebär att World Class får dessa produkter i utbyte mot att de marknadsför dem mot sina kunder. Detta är verkligen en “win win” situation för alla parter och i synnerhet för den enskilde kunden, som slipper bära med sig egna flaskor till gymmet, får testa en ny produkt och behöver inte betala för att tvätta håret.

Ofta är det dessa småsaker, som i alla fall får mig att fastna för ett gym, eller vad det nu handlar om för sammanhang. För egen del spelar det ingen roll att jag betalar 100 kronor mer i månaden för att träna på ett gym som gör det lilla extra för kunden. Jag väljer hellre det mot att träna på ett billigare gym som inte har det lilla extra.

Fortsätt så World Class Nybroplan! I like it!
PS. Jag använde schampot och balsamet från Glow i morse och jag tycker att det var mycket bra! Håret känns glansigt, fint och ligger där det ska. DS.

Lämna en kommentar

Annons
Annons