Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

2010 – Nytt år, nya möjligheter

Idag börjar det nya året, år 2010. Faktiskt inleder vi också ett nytt decennium. Det är ganska stort, även om det var större för tio år sedan när vi inledde ett nytt millennium.

Detta nya år innebär en massa nya möjligheter för oss alla! Tänk er det nya året som ett oskrivet blad eller ett alldeles vintervitt landskap. Det är upp till Dej nu att fylla bladet/landskapet/året med nya upptäckter, insikter, erfarenheter och kunskap. Tänk positivt, tänk på allt vackert du kan fylla året med, tänk på alla möjligheter du har!

Så här vintervitt och vackert är det hemma hos oss nu (eller i alla fall innan jag åkte till England, men jag tror att det kommer vara lika fint när jag kommer hem).

Jag kommer se till att fylla mitt 2010 med en bra balans mellan träning och vila, mellan nyttig mat och godis, mellan vaken tid och sömn. Jag kommer variera min träning i största möjliga mån för att jag ska behålla glädjen i träningen och för att inte slita ut kroppen, utan låta kroppen jobba med så många olika muskler som möjligt. Jag kommer fokusera på att fortsätta utveckla mig på jobbet genom att lära mig mer och anta nya utmaningar som dyker upp. Jag kommer försöka ta hand om alla mina relationer till vänner och familj, se till att umgås med nära och kära så mycket som möjligt och på olika sätt visa hur mycket de betyder för mig.

Vad kommer Du att fylla Ditt 2010 med?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons