Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Många timmar i köket idag

Jag är förkyld och tar det därför ganska lugnt idag. Jag vilar från träning och aktiviteter, som innebär mycket rörelse. Men jag har väldigt svårt för att bara sitta still eller ligga ned och vila. Då ska jag vara väldigt sjuk om jag ska göra det. Istället har jag spenderat merparten av denna dag i köket. Jag har bakat kanelbullar och muffins och jag har lagat stor laddning med thaigryta med kyckling och ris.

Mmmm, jag älskar denna gryta med kyckling, grönsaker, röd curry och kokosmjölk. Till det fullkornsris och toppa med cashewnötter.

Nu luktar det gott i lägenheten, jag är fortfarande mätt efter thaigrytan och jag ser fram emot att smaka på det jag har bakat om en stund. Nu känner jag av att jag har varit i gång hela dagen. För det känns som om jag har varit väldigt aktiv fastän jag bara har hållit mig i köket. Men förkylningen gör att jag är helt tung i huvudet och trött i hela kroppen. Kanske att man ska ta sig en liten vila ändå om man ska orka med att vara vaken under OS och melodifestivalen?

Jag tänker i alla fall inte göra något ansträngande under resten av denna dag. Mest sitta i soffan, med tofflor och mysbyxor på och bara vara. Det är det jag behöver för att den här förrkylningen ska försvinna. Hoppas att ni är lite piggare än jag är!

Lämna en kommentar

Annons
Annons