Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Vilken blev den mest populära träningsformen?

Det är dags att redovisa resultatet från den undersökning, som jag har haft här på bloggen de senaste veckorna. Frågan jag ställde var Vilken träningsform gillar du bäst? Alternativen att välja på var Spinning/cykling, Löpning, Aerobics/step/dance, Styrketräning, Simning eller Annat.

Såhär blev resultatet:

Spinning/cykling
9 (13%)
Löpning
17 (26%)
Aerobics/step/dance
11 (16%)
Styrketräning
17 (26%)
Simning
2 (3%)
Annat
9 (13%)

Intressant att se var att majoriteten valde löpning och styrketräning. Kanske inte så otippat i och för sig.

Det jag är mest nyfiken på nu är vilka träningsformer som gömmer sig under kategorin Annat. Jag kan tänka mig att till exempel yoga och liknande träningsformer gömmer sig där. Men förutom det vet jag inte… Ni som klickade i svarsalternativet Annat: Vilken träningsform syftade ni på? Berätta!!!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons