Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Coltingpannkakor – mitt goda recept

bananpannkaka-recept2

Förra veckan såg jag ett inlägg hos Åsa Ehrnholm med recept på Coltingpannkakor. Jag tyckte att dessa pannkakor lät väldigt goda så ikväll provade jag att göra dem själv till middag. Receptet är väldigt enkelt och det gick snabbt att göra dem. Resultatet blev goda pannkakor, som jag njöt med tinade hallon och keso.

Eftersom dessa pannkakor innehåller en hel del ägg så ger de massor med bra proteiner och även bra fetter, men inte så mycket kolhydrater. De fungerar att äta både till frukost, lunch och middag. Eller som ett stadigare mellanmål.

Coltingpannkakor

2 portioner

5 ägg
1 banan
2 msk jordnötssmör

Vispa ihop ingredienserna i en skål. Hetta upp en pannkakslagg med lite olja. Grädda lite av smeten till en pannkaka. Fortsätt att grädda pannkakor tills smeten är slut. För mig blev det tre pannkakor, det vill säga en och en halv pannkaka per portion.

Servera dessa underbara Colting pannkakor med bär och keso eller kvarg!

Jag kan varmt rekommendera dessa pannkakor! Om du vill hitta fler recept på nyttiga pannkakor klicka här.

22 kommentarer

  1. Mmm har hittat massor av goda pannkaksrecept i din blogg nu! Tror jag ska göra fiberpannkakorna till middag ikväll 🙂 Även om det är mkt kolhydrater 😉

  2. det här lät som ett gott och spännande recept. lätt att komma ihåg också 🙂 tack för tipset!

    du får ha en fortsatt bra dag!

  3. Ja jag kan lova er alla att dessa pannkakor är riktigt goda! Kul att du hittade flera av mina recept på pannkakor, Erika.

    Tack för tipset på dessa pannkakor, Åsa!

  4. Funkar bra med mandelsmör också som har en neutralare smak. Om man tröttnat på jordnötssmör alltså. Fint som snus hur som helst, toppenrecept.

Lämna en kommentar

Annons
Annons