Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Helgen startade med fotvård

Jag skrev häromdagen om hur dålig jag är på att ta hand om mina fötter. När jag kom hem från jobbet för en stund sedan kände jag att det var dags att ta hand om mina stackars fötter lite. De har varit i gång så mycket och hjälpt mig att träna så bra senaste tiden att de nu är värda lite omvårdnad.


Jag hällde upp varmt vatten tillsammans med badsalt och badolja i en balja och satt och njöt en bra stund av värmen runt fötterna. Sedan filade jag en bra stund och testade den hudvårdscremé som jag fick på Fitness födelsedagskalas för ett par veckor sedan. Till sist lite helosansalva och sedan på med sköna strumpor.

Nu är mina fötter helgfina och kommer vara i bästa form på träningspassen i morgon. Nu lovar jag också mig själv att det inte ska gå så lång tid innan jag har fotvård nästa gång. För mina fötter är värda lite kärlek!

2 kommentarer

  1. Kul 🙂 det är precis vad jag oxå har sysselsatt mig med ikväll. Mina fossingar blir verkligen bortglömda över vintern, men nu har jag lovat mig själv att bli bättre på det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons