Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Apelsinfrossa

Det absolut godaste frukten just nu är apelsin, tycker jag. Denna härliga C-vitaminbomb är som saftigast under den här tiden på året och jag passar på att njuta i massor. Idag har jag redan ätit tre apelsiner!

8 kommentarer

  1. Gud va gott det är med apelsiner 😀 dock gillade inte min kropp det då jag kanske frossade lite för mkt 😉 men du kanske har något bra knep så man inte går upp eller så de inte hindrar viktnedgång? om de nu finns några knep

  2. Jag håller med! Om det är något jag har fått carvings efter så är det citrusfrukter. Apelsiner & clementiner äter jag flera stycken av varje dag.

  3. Fitnesscoachen: Jag hittar blodapelsin i butikerna även nu. Så bara kring jul finns det inte!

    Jannica: Jag har väldigt svårt att tro att apelsiner skulle kunna bidra till viktuppgång alternativt hindra en viktnedgång. Passa på och njut av dem istället, om du nu tycker att de är goda! Sedan ska man ju aldrig överkonsumera. Men om du äter 1-2 apelsiner per dag ser jag inte att det skulle vara ett problem.

    Anna: Vad bra att dina cravings är av det sunda slaget!

Lämna en kommentar

Annons
Annons