Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Underhållning på promenaden

I morse blev det en promenad på 75 minuter för mig. Jag lyckades klara mig utan att det regnade. Det hade regnat lite tidigare på morgonen såg jag och det kom några droppar efter jag hade promenerat klart. Ganska skönt att jag slapp fälla upp paraplyet.

Jag brukar gärna vilja ha någon slags underhållning när jag är ute och går. Oftast blir det radion som jag lyssnar till och just på morgonen väljer jag helst MIX Megapol, även om jag tycker att det var snäppet bättre när Adam Alsing var en av programledarna på morgonen. Annars lyssnar jag på en Sommar i P1-pratare eller på musik.

Vad lyssnar du på när du promenerar eller springer? Eller brukar du vilja ha det helt tyst?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons