Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Hälsokur: Grova scones, citronte och clementiner

När jag vaknade i morse hade jag en stickande känsla i halsen och näsan var fylld med snor. Ironiskt nog skrev jag ett inlägg för bara några dagar sedan om huruvida man kan träna eller inte när man är förkyld. Då skrev jag också att jag inte har blivit smittad av någon förkylning på länge. Det känns lite som att bara för att jag skrev det har jag nu åkt på en förkylning.

Jag tänker bekämpa denna begynnande förkylning innan den har brutit ut på riktigt. Därför har jag druckit te i mängder hela morgonen: citronte med ännu mera citron och honung. Till frukost åt jag mina nybakade grova scones, clementiner och drack ännu mera te. Jag ska ta det lugnt och vila mycket denna söndag. Förhoppningsvis kommer detta jaga bort förkylningen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons