Hej då julen!

 Idag ska vi städa ut julen. Kanske har de flesta av er redan gjort det? Men det är ju på Tjugonda Knut som julen dansas ut och tjugonde Knut var igår så vi tycker att det passar ganska bra att ta bort alla julsaker idag.

Jag älskar julen och vi hade en jätte fin jul denna gång, främst för att vi hade vår lille son med för första gången. Men nu ska det bli ganska skönt att kasta ut granen och städa bort allt rött och glimmande. Jag gillar våra olika årstider och hoppas jag på en fin och snöig vinter istället och ser fram emot den vår som kommer framöver.

Något som vi hade alldeles för mycket av den här julen var julklappar. Vi var endast vuxna och en bebis på julafton och ändå låg det ett berg av julklappar under granen. Nästa jul får det bli mer till välgörenhet och mindre till oss!

3 Comments
  1. Godmorgon!Stämmer bra, jag är en sån som städar ut direkt efter nyår. Jag plockar alltid fram allt till 1:a advent så sen när det är nytt år vill jag ha bort allt. Men julen är min favorithögtid nr 1. Höll mig faktiskt ända till den 5:e januari i år. Ha en fin dag!Kram Carolina

  2. Jag tog bort den tidigt i år av inspiration från vår vän Trillingnöten. Trettondagsafton städades allt ut och det var riktigt skönt. Lite tomt blir det dock i fönstren, stjärnorna ger varmt ljus i vintermörkret. Julklappar kan vara ett dilemma för många och vi hanterar det alla olika. Det viktiga är att man gör det som är rätt för en själv, att man inte vänder ut och in på sig själv för att ”följa med alla andra”. Vi bestämmer en summa vi handlar för (jag & sambon) och den är endast tresiffrig, det fungerar väldigt bra då vi inte är mycket för överflöd. Vi fick pengar av min släkt och för dom köpte vi en trainer plus att vi la till lite själva. Perfekt julklapp. Jag är säker på att ni njuter av era presenter och insikten att göra annorlunda nästa år är den som känns rätt i hjärtat. Man behöver inte göra som man alltid gjort, utan med den personliga utvecklingen följer också förändring. Och förändring får oss att växa.FunderarMalin-Charlotta

  3. Jag fasar alltid för att plocka bort det. Det blir så mörkt å tomt! Ännu mer nu i år, när det inte finns nån snö som lyser upp lite. Granen är inga problem, den här jag plockat bort, men stjärnorna i fönstren skulle jag ha mycket längre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.