Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Powerwalk i solsken

Jag känner mig äntligen helt frisk och det är en underbar känsla! Sedan några dagar är jag feberfri och jag har nu även blivit av med mjölkstockningen i bröstet helt. Så skönt! Vi var ute och promenerade i helgen och idag tog jag en längre barnvagns powerwalk i det underbara vintervädret. Är alltid extra tacksam till min kropp och ork de gånger jag just har blivit frisk efter en sjukdom. Tänk vad härligt det är att kunna vara ute och röra på sig!

Det blev en powerwalk på dryga milen. Jag hade egentligen orkat gå längre, men jag visste att det fanns en liten herre i vagnen som snart skulle bli hungrig så jag valde att styra kosan hemåt istället. Solen lyste upp de vackert vita fälten och det kändes bitvis som att gå runt i en tavla. Underbara vackra vinter!

Härligt med sol i det vinterbleka ansiktet!

Solen gav mg verkligen energi och jag orkade gå med ett bra tempo. Jag såg en kvinna åka längdskidor där jag var ute och gick. Blev väldigt sugen på längdskidåkning, men uppskattar egentligen promenader och löpning minst lika mycket. När det är så här härligt vinterväder med mycket snö, sol och några få minusgrader känns det som att man kan vara ute hela dagarna och gå, springa eller skida. Men dessvärre har man ju en del att göra hemma också… Och amma ute i snön är nog ingen höjdare. Jag är i vilket fall nöjd med dagens soliga powerwalk. Här kommer den i siffror.

Dagens promenad i siffror:
Sträcka: 10,43 kilometer
Tid: 1:37:14 timmar
Hastighet: 9,19 minuter/kilometer

5 kommentarer

  1. Hej på dig! Vilka härliga vinterbilder. Skulle kanske också ge mig ut och få lite friskluft, det kanske är bra för huvudvärken. Har dragits med den i över en vecka nu. Skönt att du är frisk igen. Jag vill köra igång med träningen nu också, har inte tränat på en hel vecka blir galen snart. Ha en fortsatt fin dag.
    Kram Carolina

Lämna en kommentar

Annons
Annons