Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

En dag med massa mys

Poweryoga som en mysig start

Jag har startat min söndag mysigt och kommer fortsätta med att mysa så mycket som möjligt idag. Först och främst får jag njuta av bebismys hela dagen. Dessvärre blir det inte mycket mys med maken då han jobbar hela den här helgen.


I morse valde jag också att mysa i form av ett pass power yoga. Yoga är ju inte bara mys, utan mycket fokus på styrka, smidighet och inre fokus. För mig idag blev yogan dock framförallt en mysig stund. Jag fick en stund helt för mig själv eftersom jag lyckades tajma in träningen medan Wilmer sov på sin filt. Efter 50 minuter vaknade han och då höll jag på i fem minuter till innan jag stängde av yogavideon. Då hade jag fått knappa timmen för mig själv med fokus på mig och min kropp med träning av styrka, smidighet och balans som en bonus. Guld värt för mig!

Osminkad och “mysig” i dagens outfit.

Jag är klädd i mysiga kläder idag i mjuka och sköna material. Byxorna är en äldre modell från SOC och tröjan är från Röhnisch vårkollektion; Ellen Long Sleeve Tee i färgen Fuchsia.

Tröjan fungerade bra att yoga i, men jag valde att kavla upp ärmarna något eftersom jag fick bättre grepp med händerna på mattan när jag inte hade de neddragna. Annars gillar jag att det går att dra ned ärmarna och stoppa tummen i ett hål. Perfekt om det är lite kyligt när man är ute och springer till exempel. Tröjan fungerar även bra att ha som överdragströja innan och efter träningen. Och den fungerar absolut att mysa runt med hemma. Det ska jag göra idag! Den har snygga detaljer som puffärmar, snyggt hålmönster vid dragkedjan och en praktisk ficka med dragkedja bak på ryggen. Gillar den skarpt!

Den här dagen kommer alltså vara fylld med mys. Kanske inte så mysigt att städa, tvätta och betala räkningar i och för sig, som jag måste göra idag. Men när jag är klar med det tänker jag mig en mysig promenad ute i det vackra, soliga vädret och sedan fortsatt mys med bebis.

Hoppas att ni får en mysig söndag!

4 kommentarer

  1. Låter som en perfekt söndag! Att mysa ordentligt är verkligen LYX! 😀 Det har vi också gjort idag..!

    Och tröjan ser supergo ut! Gillar också långa ärmar (även om jag ofta tycker att just såna där tumhål passar mig (mina aparmar) dåligt :P)

Lämna en kommentar

Annons
Annons