Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Spinning med tabataintervaller

Träningsoutfit med bl.a. Röhnisch Ellen tights.

Jag fick till en timme på spinningcykeln i morse. Till en början var Wilmer lika exalterad som sist när jag cyklade. Han tittade faschinerat på mina rosa skor som pedalade runt. Jag valde ett par andra rosafärgade skor den här gången, men de fungerade tydligen lika fint. Efter en halvtimme var han dock för trött för att orka heja på sin mamma så han somnade och sov den sista halvtimmen av passet.

Jag lade upp passet i 5-minuters intervaller där varje femminutare också var uppdelad i intervaller. Jag varvade stående med sittande positioner, tungt med lätt o.s.v. Några av intervallerna gjorde jag med tabataintervaller där jag körde tungt i stående position i 20 sekunder varvat med lätt i sittande position i 10 sekunder, och detta gånger åtta. Skönt svettigt och effektivt!

Dagens träningsoutfit: De nya snygga Ellen tightsen från Röhnisch i färgen Fuchsia, linne från Reebok med World Class loggan, skor från Nike.

Röhnisch har för övrigt nyligen släppt sin löpning-kollektion där bland annat dessa tights ingår. Gå gärna in och kolla här på alla snygga löparkläder!

Om du vill ha möjlighet att vinna dessa snygga Ellen Tights från Röhnisch ska du hålla utkik här på bloggen. I nästa vecka kommer jag nämligen tävla ut ett sådant par! Jag gillar byxorna skarpt och använder dem till all typ av träning. De sitter på skönt och man riktigt känner hur bra och funktionellt materialet Shape Microfiber är.

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons