Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Somrig vattenmelonsallad

Efter en solig och somrig förmiddag med trädgårdshäng och promenad mulnade det på lagom tills vi tände på grillen och skulle äta vår lunch ute. Det hann inte börja regna så vi åt fortfarande lunchen ute, men det kändes inte riktigt lika somrigt som om det hade varit solsken.

Lunchen vi åt var trots allt somrig, fräsch och god. Till den helgrillade, marinerade fläskfilén åt vi nykokt färskpotatis, en kall sås gjord på cremé fraiche, dijonsenap och kryddor och en somrig vattenmelonsallad. I den hade jag blandat i egenodlad sallad, tomater, gurka, morötter, avokado och vattenmelon. Jag älskar verkligen att ha frukt och bär i salladen! Förutom avokado och vattenmelon tycker jag mango, nektarin, jordgubbar och apelsin passar bra i salladen.

Dagens tips alltså: gör en vattenmelonsallad!

3 kommentarer

  1. Åh, vad härligt med egenodlat. Det är något som jag gärna hade velat göra, men nu ska vi flytta. Kanske ska försöka mig på de trots att vi flyttar till lägenhet. Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Annons
Annons