Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Midnattsloppet 2012

Bild från Midnattsloppet.com

Jag läser bloggrapporter om Midnattsloppet 2012 som i natt sprangs i Stockholm. Helena sprang snabbt (såg jag på Instagram), Sara och Åsa sprang tillsammans, Terése var där och minglade och Lotta gick all in med smurftemat. Det verkar ha varit en härlig midnattsupplevelse för många och jag blir riktigt sugen på att också springa detta lopp nästa år.

Kan tänka mig att känslan av att vara en av så många som springer en mil mitt i natten är grym! Sprang du i natt?

16 kommentarer

  1. Jag sprang inatt! Mitt första midnattslopp, riktigt bra arrangerad tävling. Lätt att hitta, underbar stämning. Blir helt klart repris nästa år. Kom i mål strax efter 12 så för mig blev det ett äkta midnattslopp. =)

  2. Jag sprang (som du skrev), och jag fattar inte varför jag inte har gjort det varje år sedan 2008 när jag sprang första gången. Det är ju LÄTT det roligaste loppet i den här stan! Du måste springa nästa år!

Lämna en kommentar

Annons
Annons