Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Det effektiva träningspasset 555

Hittade ett träningspass inne hos Sofy igår som jag körde i morse medan Wilmer lekte intill. Det var en skön blandning av pulshöjare varvat med styrkeövningar och allt som allt blev det 555 repetitioner av dessa övningar.

De övningar som kändes mest var mountain climbers och armhävningar, men nästa gång kommer jag nog utföra fler repetitioner av benövningarna alternativt lägga till mer vikter än Wilmer för att få ut maximalt av dem. Avslutade med raka plankan i tre set om en minut.

Jag är imponerad av Sofy som lyckades träna detta pass på endast 12 minuter och 50 sekunder. För mig tog det 15 minuter och 35 sekunder. Får öka tempot nästa gång alltså!

Sofys träningspass 555:

 • 50 jumping jacks
 • 50 mountain climbers
 • 45 jumping jacks
 • 45 benböj
 • 40 jumping jacks
 • 40 armhävningar – jag gjorde 20 på tårna och 20 på knäna
 • 35 jumping jacks
 • 35 situps
 • 30 jumping jacks
 • 30 utfall
 • 25 jumping jacks
 • 25 armhävningar – på tårna
 • 20 upphopp
 • 20 russian twist
 • 15 jumping jacks
 • 15 benböj
 • 10 upphopp
 • 10 armhävningar – på tårna
 • 5 situps
 • 5 benböj
 • 5 armhävningar – på tårna
Wilmer hängde på när det var dags för utfall och benböj.
Vilken övning jag gör här vet jag inte…
Efter 50 mountain climbers var jag trött… Grymt bra övning det där!

6 kommentarer

 1. det passet körde jag flr första gången idag också. Lade till kb-svingar istället fär några jumpingjacks. Tog även mig cirka 16 miunter och jag är nöjd med den tiden, vill inte fuska med tekniken. Kan jag inte köra alla övnigar med god teknik så vilar jag några sekunder. Lade till 20 minuter intevaller på löpbandet och sedan var jag mör, spaghettiarmar :-))

  Kram från Clara

Lämna en kommentar

Annons
Annons