Favoriter från Apoteket

Under hösten och fram till nu har jag varit en del av Apotekets Bloggpanel. Det har varit en kul tid då jag har fått möjligheten att testa produkter därifrån och komma med input om dem. De produkter som jag har tyckt extra bra om har ni sett mig tipsa om här i bloggen. En av dessa är halkskydden, som jag har haft mycket glädje av under vinterns alla löpturer. Nu när vårem snart är på ingång hoppas jag dock att jag ska slippa använda dem så mycket mer.

Nu närmar det sig slutet för denna panel och jag tänkte därför tipsa om några av mina favoriter från just Apoteket. För där finns många produkter, som i alla fall jag inte hade koll på innan jag blev en del av panelen.

  • Serien Oliva by CCS har många sköna produkter som alla luktar gott av oliv. En av dem är den mjukgörande body lotion som syns på bilden ovan. Detta är en lotion rik på återfuktande ekologisk olivolja ochglycerin som hjälper till att bevara den naturliga fuktbalansen. Den är lätt att applicera, går snabbt in i huden. Finns som både oparfymerad och parfymerad.
  • APOLIVA har en en hel del bra hårprodukter, bland annat Hair&Care Styling Powder, en produkt som reducerar den feta känslan i håret och ger en fräsch och matt finish. Produkten ger håret håret stadga och en sträv effekt. Jag tycker att den är perfekt att använda de dagar håret inte är nytvättat och kan se så där matt och tråkigt ut!
  • I serien APOLIVA ingår även en rad sminkprodukter, som alla är utvecklade för en känslig hy och är parfymfria och där deras foundation är en favorit hos mig. Apoliva foundation finns i tre naturliga färger. Den är återfuktande, döljer ojämnheter och skapar en naturlig jämn bas för din makeup. Jag gillar den främst för att den täcker min glåmiga hud så bra!
  • Även APOLIVAS concealer täcker bra små finnar, rodnader och blämmor i ansiktet samt svarta ringar under ögonen. Jag trodde att jag skulle slippa finnar efter att jag hade lämnat tonåren, men kan fortfarande få det ibland. Då är denna concealer perfekt!

Tack för denna tid Apoteket! Det har varit givande och kul för mig att få ha varit med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.