Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Gårdagens träningsevent: Strengh up by Valio och Team Nylen

Jag och Jenny som tränade i samma lag hoppar upphopp

Igår morse fick jag starta min dag på energifyllt och roligt sätt. Tillsammans ett härligt gäng träningsglada tjejer och killar möttes vi upp på Balance för att träna med och lyssna till Team Nylén, dvs Malin och Mårten Nylén samt äta en god frukost från Valio PRO Feel och lyssna till Kristina Anderssons kosttips.

Passet som Team Nylén höll var både roligt och jobbigt. Vi tränade cirkelträning med sex olika stationer. Endast 30 sekunder jobbade vi på vardera station, men det räckte kan jag säga. Efter några varv var jag helt slut!

Mårten pushar och peppar!

Det pass vi tränade igår tog totalt bara 35 minuter och ändå var jag ordentligt trött efteråt. Det visar verkligen på att träning går att göra effektiv även om man inte har så mycket tid till förfogande.

Inte varje dag man får starta med så rolig träning. För att träna i grupp och bli pushad av sådana som Team Nylén är inte varje dag man får. Att dessutom ha en live DJ som DJQute på plats höjde verkligen stämningen till taket!

Efter träningen var det dags att fylla på energidepåerna med frukost från Valio. Det fanns mycket smaskiga tillbehör att välja på till yoghurten. Jag tog för mig av färska bär och pinjenötter.

Min goda yoghurt

Kristina pratade kost och blandade ihop en hälsosam smoothie till oss. Under frukosten pratade även Mårten och Malin om hälsa som livsstil och att den inte bara består av träning och kost. För att man ska må bra krävs också att man sover tillräckligt samt mår bra mentalt. Alla fyra delar är alltså lika viktiga!

Som bloggare är det viktigt att fotografera smoothien!

Smoothien bestod av Valios kvarg med aprikossmak (finns i butik från vecka 19), färsk mango, spenat, chili, ingefära, kokosfett, spirulina och mjölk. God och väldigt spicy!

Underbar start på dagen alltså. Därefter fortsatte inte min dag lika underbart. En stund senare var jag tvungen att åka hem från jobbet då jag hade fått magsjuka. Har sedan dessa inte orkat göra någonting… Därav den något sena uppdateringen av min morgon igår.

De flesta bilder i inlägget är tagna av Valio.

4 kommentarer

  1. Lät som ett härligt träningsevent! Vilken start på dagen 🙂 mindre kul med magsjuka…vi kör det här med, men det är bara lilleman som drabbats, det kommer ut “bakvägen” och han har på över en vecka inte riktigt blivit bra i magen än…men så brukar det vara när de är små. Hoppas på att slippa “skiten” själv ;-). krya på dig, snart är du “på banan” igen!
    kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons