Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Tävling: Vinn en deltagarplats i nästa träningsevent med Strenght Up byValio och Team Nylén

Gruppbild tagen från Mårten Nylén

Tränings- och frukosteventet med Strenght Up by Valio och Team Nylén som jag var på förra veckan var verkligen något över det vanliga. Tidseffektiv och rolig träning, DJ på plats, grymma instruktörer och föreläsare samt ett härligt, peppande och energifyllt gäng förgyllde verkligen den morgonen. Den 17 juni är det dags för nästa träningsevent i deras regi och jag har fått möjligheten att tävla ut en deltagarplats bland er, mina läsare.

Tyvärr kan jag inte avslöja så mycket om själva träningseventet då det fortfarande är väldigt hemligt. Men enligt Mårten Nylén ska det vara något väldigt roligt, som till och med är värt att ta semester ifrån jobbet för att vara med på. Så jag väljer att tro det! 🙂

Bild från Valio

Temat för tävlingen är smoothie, något vi blev bjudna på av Kristina Andersson på eventet. Hämta antingen inspiration från hennes smoothie (receptet kommer längre ner) eller hitta på ett helt eget recept. Viktigt är att du har med åtminstone en av Valio PROFeel‘s produkter i smoothiereceptet. Lycka till!

Tävlingsregler:

  • Skicka in ditt bästa smoothierecept till mig med text och bild. Maila till: svekarin (a) gmail.com och skriv “Smoothie tävling” i ämnesraden.
  • Ha med minst en Valio PROFeel produkt i smoothien
  • Lägg upp bilden på Instagram och tagga #valiostrengthup och #fitnessochhälsa
  • Senast den 2 maj vill jag ha ditt tävlingsbidrag 
Bild från Valio

Recept av Valio

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons