Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Dagens träningsfest med Strength Up by Valio, Team Nylén och Petter

Arrangörerna spexar loss

Att träna tillsammans i grupp ger verkligen en sådan glädje. Och att bli pushad av grymma instruktörer gör att man tar ut sig mer än man trodde var möjligt. Så upplevde jag det när jag på lunchen idag var med på det träningsevent – eller snarare den träningsfest – som Valio och Team Nylén arrangerade. Senast de hade ett träningsevent stod DJ Cute i DJ-båset. Idag var det istället Petter som stod för musiken.

Solen lyste starkt på oss där vi befann oss i Rålambshovsparken. Men det var ingen som höll igen med träningen ändå. Fullt ös hela vägen och efteråt var jag rejält trött. Härligt!

Team Nylén hade lagt upp träningen som ett cirkelpass med nio, eller var det kanske tio (?), olika stationer. Det var en härlig blandning mellan trapplöpning, hopp med knäböj, ViPR, snake rope, spring i sele, bollkast, burpees och så vidare. Vi körde två varv och avslutade med att hoppa höga grodhopp fram och tillbaka på planen. Efter dem var jag helt färdig och då satt det fint med en proteinrik lunch från Valio.

Mia och Mårten

Jag hade bjudit med mig min bloggläsare Mia på eventet, som vann den tävling jag hade på bloggen för ett tag sedan. Det var väldigt kul att få träffa henne i verkligheten och hon verkar vara världens gulligaste tjej! Jag fick en hårprodukt av henne och inbjudan till att komma till henne nästa gång på ett träningsevent som hon då tänkte arrangera. Roligt!

Mia och jag direkt efter träningen. Vem är en röd tomat i ansiktet? 😉

Hann med att träffa många andra härliga människor under den stund vi var där. Här kommer några av dem:

Biggest Loser gänget bestående av Simon, José och Emma, jag och Mia – Hann prata en del med Emma från Biggest Loser under lunchen. Jag imponeras verkligen av Emmas och de andras insats och resa de har gjort under sin tid i Biggest Loser och nu efteråt. Och det var härligt att höra Emma berätta om sitt nya liv och om hur glad hon är för att ha tagit sig dit hon är idag!

Helena och jag har aldrig setts förr fastän vi har kännt till varandra så länge nu. Var super kul att ses!

Samma sak med Lotta. Hon har lyckats ta kort på mig tidigare, men vi har aldrig setts ordentligt förrän idag.

Lunchen åt vi tillsammans i gräset medan vi lyssnade på lite info från Valio. Skönt att få pusta ut en stund med god mat och trevligt sällskap innan jag skyndade tillbaka till jobbet.

Tack Mårten, Malin, Valio och Petter för en grym träningslunch!!!

5 kommentarer

  1. Men åh vad roligt! Kryllade av bilder där ifrån på Instagram igår. Kändes som alla var där utan jag. 😉 Segt att inte bo i Stockholm ibland. 😛

  2. Kul att äntligen träffa dig in real life/away from keyboard/behind camera.. 🙂 Bra krigat i måndags! ps) låter som om jag är nån sorts paparazzi som smygfotat dig.. haha!

Lämna en kommentar

Annons
Annons