Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Några få timmar kvar

Dagens goda salladslunch

Den här veckan har jag jobbat instensivt och mycket för att hinna klart allting innan semestern. Så även idag. Valde att jobba hemifrån för att kunna sitta och mata igenom alla uppgifter på ett effektivt sätt. Nu tar jag en liten paus medan jag äter min lunch för att snart fortsätta några timmar till. Om bara några timmar har jag alltså sedan semester. Ska bli grymt skönt!

Trots att jag har haft en späckad vecka jobbmässigt är jag glad för att jag tog mig tiden för att gå på träningseventet med Strength Up by Valio, team Nylén och Petter i måndags. Det har kommit upp en del bilder därifrån på Strength Up by Valio‘s Facebooksida. Här ser ni två av dem.

Hela gänget innan träningen
Och samma gäng efter träningen – Tycker inte att vi ser så trötta ut!

Valio filmade också under träningsfesten. Vi var uppdelade i grupper när vi körde cirkelträningspasset och min grupp syns sprinag trappintervaller i filmen. Med i min grupp var Petra Månström, som ju är en grymt duktig löpare. Som synes i filmen ligger hon långt före oss andra i trapplöpningen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons