Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Fira vardagen!

När fredagen och helgen kommer är det ofta förknippat med något slags firande. Vi firar att det är fredag med AW eller fredagsfys, att det är lördag med mysiga utflykter, långpass eller lördagsgodis och att det är söndag med sköna långfrukostar eller kanske en massage. Men hur ofta firar vi att det är vardag? Jag tycker att vi borde fira den minst lika ofta genom att sätta en guldkant också på den tillvaron.

I morse firade jag denna onsdag genom att äta min frukost i en extra fin skål. Jag passade också på att sova lite längre denna morgon och ta en lite längre och varmare dusch än vanligt.

Det gav mig en bra start på dagen och en liten extra guldkant på denna onsdag. Vad gör du för att fira din vardag? Unnar du dig en extra promenad, en nypa luft på lunchen, ett bubbelbad på kvällen eller en extra god middag? Berätta gärna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons