Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Minns tydligt från förra graviditeten hur sugen jag var på apelsin hela tiden. Och det är samma sak denna gång. Bra att det är säsong för citrusfrukter nu och att de är som godast denna tid på året. För jag äter hur många apelsiner och clementiner som helst. En bra craving eftersom dessa frukter är fullproppade med C-vitamin och andra nyttigheter.

Eftersom jag har varit förkyld en del under hösten ser jag också till att ta en brustablett med C-vitamin om dagen. Använder mig just nu av Orange C från Star Nutrition, en tablett fri från socker och med stor mängd C-vitamin och antioxidanter. Ett bra kosttillskott, som jag rekommenderar alla att ta.

Istället för att smaska på choklad eller julgodis gjorde jag en fruktsallad igår kväll, som vi åt av framför Snabba Cash – Livet deluxe. Faktiskt godare än godis! Ser ut som jag bara hade apelsin i fruktsalladen, men under den döljer sig även äpplen, clementiner och banan.

Något annat som påminner om apelsin i sin lukt är de crémer som jag fick av mannen i julklapp. Gillar verkligen Biotherm både när det kommer till lukten och känslan!

Läs mer om apelsinen här:

2 kommentarer

  1. Hade samma craving bägge mina graviditeter =) Åt säkert ett kilo apelsin eller citron om dagen & den hjälpte lite för stunden mot det hemska illamåendet jag hade med nr 2. Nyttigt & gott men tandläkaren påpekade att det syntes på mina tänder sen… God fortsättning =)

Lämna en kommentar

Annons
Annons