Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Cottage Cheese + kvarg = nytt mellanmål från Valio PROfeel®

Det har kommit en hel del bra och proteinrika mellanmål och frukostprodukter från Valios serie PROfeel® på senaste tiden. Den allra nyaste produkten är en bägare med en blandning av keso, kvarg och bär eller frukt. Ett mellanmål rikt på protein och med mindre socker.

Produkten finns i smakerna ananas och tre bär, som består av björnbär, lingon och vinbär, och finns i butik från och med denna vecka.

En bägare på 150 gram innehåller detta:

  • 16,5 gram protein
  • 13 gram kolhydrater
  • 8,4 gram tillsatt socker
  • 9 gram frukt eller bär
  • Produkten är låglaktos

Fler proteinrika produkter från Valios PROfeel®:

Jag gillar helt klart proteinkvargen bäst!

Jag åt av varianten med tre bär till mina frukostsmörgåsar i morse. Tyckte mycket om smaken och konsistensen. Eftersom jag gillar att äta kvarg och keso annars så passar denna bägare mig. Dock tycker jag att det är synd att det innehåller tillsatt socker. När jag blandar till ett liknande mellanmål eller frukosttillbehör hemma så tycker jag att bären eller frukten sötar tillräckligt att man inte behöver tillsätta något annat sött.

Så tummen upp för god smak, högt proteininnehåll och smart förpckning att ha med när man är på språng och behöver få i sig något snabbt till mellanmål. Men tummen ner för det tillsatta sockret.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons