Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Magiska ord

Idag köpte jag hem lite vår till oss i form av ett par krukor med vårlökar. Sådana och tulpaner kan man inte få för många av så här års.

Jag har nog jordens stelaste ben idag och det värker rejält i både dem och rumpan. Men det är det värt eftersom detta beror på gårdagen och allt roligt jag fick uppleva då. Jag har många fina minnen att behålla från igår och ett av dem är Jessicas klass, som avslutade dagen. Hennes mantra för och syfte med klassen var så fina att jag måste dela dem här.

Hon hade låtit sig inspireras av Loreens sång We got the power och dessa ord:

Let your soul catch the feeling
Let me know when you feel it
Beautiful and revealing
When love gets control
Let your heart take a beating
Let it pound with the rhythm
Hear the sound and be willing
To just let go

Dessa ord tillsammans med sol, en ledig söndag och vårlökar har förgyllt min dag.

Lämna en kommentar

Annons
Annons