Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag passar på att frossa i egentid denna vecka och idag har det blivit extra mycket av det och till extra bra kvalitet. Det gäller att passa på så länge jag kan!

Efter att jag hade lämnat sonen på förskolan i morse fick jag härlig egentid under den promenad jag tog för att komma hem. När jag promenerar själv tycker jag om att lyssna på en podcast eller bra musik. Idag blev det ett avsnitt av Livshjulet. Så skönt att få njuta av fint väder och vacker natur medan jag traskade på i sakta mak.

Därefter unnade jag mig ett besök hos frisören, vilket inte var en dag för tidigt. Älskar att få den där egentiden hos frisören, att bli masserad med schampo i håret, klippt och ompysslad för en stund. Ganska lång bit av mina slitna toppar åkte av och det behövdes kan jag säga.

Sedan blev det egentid i form av nyaste ToppHälsa och ett förmiddagsmellanmål bestående av gårdagens fruktsallad, svenska jordgubbar som jag köpte på torget och keso. Jag hann sitta ute och njuta lagom tills ett ordentligt åsk- och regnväder blåste in.

Flera sköna stunder, som har förgyllt min dag. Men nu när jag har fått en ordentlig dos med egentid ser jag fram emot att få hämta hem sonen om en liten stund.

Lämna en kommentar

Annons
Annons