Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Lovely Morning med granola från Renée Voltaire

Renee Voltaire Granola (3)

På paketet står det Lovely Morning och jag kan verkligen hålla med om att när man startar sin dag med Renée Voltaires granola så får man just en sådan morgon. Jag testade granolan med smak av äpple och pekannötter i morse till min frukost.

Renee Voltaire Granola (5)

Granolan är sötad med äpplejuice, precis som jag brukar använda som sötningsmedel när jag gör egen granola. Förutom äpple och pekannötter innehåller den pumpafrön, russin och kardemumma. Och så massa mumsiga rostade klumpar av havregryn.

Jag åt granolan med kvarg och ännu mera äpple. Annars gillar jag att äta granola som topping på en smoothie eller med fil och jordgubbar.

Renee Voltaire Granola (2)

Kan inte låta bli att gilla Renée Voltaires produkter väldigt mycket. Hälsosamma, goda och förpackade i snygga förpackningar.

Hon säger själv om denna granola: Wake up with delicious granola! Life’s too short for boring breakfasts.

presenter (2)

Just denna granola fick jag i födelsedagspresent av min syster. Den låg tillsammans med ett gäng andra läckerheter i en låda. Ser fram emot att smaka av dem också. Brödkistan i bakgrunden var också en present, men av maken istället.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons