Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Torsdagspepp och länkkärlek

torsdagspepp (1)

Har just plockat in lite fina blommor från trädgården. De peppar upp min torsdag, en torsdag som är ganska mulen och väldigt regnig vädermässigt och allmänt seg. Jag har inte fått sova så mycket i natt då bebis har varit vaken och skrikit en hel del. Just torsdagen är också den dagen i veckan som jag tycker blir allra mest bortglömd. Vad händer på torsdagen liksom? Därför har jag bestämt mig för att göra denna torsdag och varje torsdag till det lilla extra. Det ska vara en dag att vara extra glad på, där tacksamhet får råda och där produktivitet, effektivitet och njutning blir särskilt uppmärksammat. Just den här torsdagen får det bli mest fokus på vila och återhämtning så gott det nu kommer gå.

torsdagspepp (2)

Torsdagen ska också vara den dagen då jag skänker lite länkkärlek till andra. För det finns så många som är värda det!

När jag inte läser träningsbloggar läser jag gärna bloggar om inredning, barn och livsstil. Mycket av det hittar jag hos Sofia och Strawberry Dreams, en fantastiskt fin blogg där man får kika in i hennes fina hem och inspireras av vacker inredning och annat smått och gott.

Jag minns att Sofia tipsade om ett roligt träningspass för ett tag sedan. Hon använde sig då av en kortlek och drog ett kort för att veta vilken slags övning hon skulle göra. ♠♣♥♦ Det ska jag prova idag!

torsdagspepp (3)

Jag har båda barnen hemma idag med även om Wilmer redan är frisk igen. Så det är fullt ös här hemma. Men ett träningspass kommer jag klämma in i alla fall. Det kommer ge mig den energi jag behöver just nu. Ska bara fundera ut vilka övningar som får vara med i kortleksträningspasset. Burpees, armhävningar, utfall med hopp och så en till får det nog bli.

Torsdagspepp på min träning nu!

6 kommentarer

  1. Tack för den fina länkkärleken 🙂 Vad glad jag blir över dina fina ord! Och lyllo er som fortfarande kan plocka in blommor från trädgården…. vi måste verkligen se till att sätta blommor och buskar som även blommar på hösten.

  2. Åh vad härligt att plocka blommor från sin egna trädgård. Jag har inte ens en balkong. Men ska nog ändå försöka få med mig lite fredagsblommor hem imorgon iallafall. Annars älskar jag torsdagar. Dagen innan fredag juh! 🙂

    Visst är hennes blogg fantastiskt. Är helt kär i hennes hem!

    1. Torsdagen ligger ju nära helgen så på så sätt är den ju härlig. Men jag skulle vilja fira torsdagen mer som en vardag, som också kan förgyllas med en guldkant.

      Hoppas att du hittar några fina fredagsblommor!

Lämna en kommentar

Annons
Annons