Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Smillas dop

Idag har varit en dag med mycket känslor; en fin dag eftersom vår lilla dotter Smilla har döpts. Jag har gråtit av tacksamhet och glädje för vår lilla prinsessa. Och vi har fått fira denna dag tillsammans med familjen, släkt och de närmaste vännerna. En underbart fin dag att bevara i minnet för alltid!

I kyrkan läste jag dikten “Älskade Smilla” till vår lilla dotter, en dikt jag hade skrivit själv och som handlar om all den kärlek vi känner för henne, att hon har gjort vår familj komplett och att vi kommer skydda, trösta och bevara henne för all framtid. Ord som kom rakt från hjärtat och som ändå inte räcker till för att beskriva vad vi känner för vår lilla dotter.

Processed with MoldivSmillas dop (2)

De cup cakes som jag bakade igår, och som liknar Smilla lite grann när hon har napp, var söta och goda. Wilmer gjorde egna cup cakes, som han och den jämnåriga kompisen åt av vid ett eget litet bord.

Smillas dop (8)

Hungriga som vi var efter dopceremonin i kyrkan var det gott med smörgås gjord på tekaka. Till det åt vi kanelbullar och cup cakes.

Processed with Moldiv

Vi hade dukat långbord och dekorerat med hösttema.

Smillas dop (13)

När alla gäster sedan hade åkt hem och vi hade diskat undan allting var det riktigt skönt att åka till en pizzeria i närheten och äta middagen där. För man blev ganska trött av allt ståhej idag.

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons